Hlavní obsah

Silák utáhnul vlak plný lidí o váze 150 tun

Novinky, Jakub Herzán

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Damašek

Silák ze Sýrie Adnan Ismail al-Awad minulý týden v hlavním městě Damašku táhl vlak plný cestujících jen za pomoci své vlastní síly. Na jeho mimořádný výkon se přišlo podívat velké množství lidí. A není se co divit, vlak vážil 150 tun.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sýrie - místní silák táhne vlakVideo: Reuters

 
Článek

Adnan, který se již léta věnuje bodybuildingu se na tento výkon připravoval den co den po dobu jednoho měsíce. Dokonce si kvůli tomu doma sestrojil speciální stroj, na kterém může trénovat tahání extrémně těžkých a velkých objektů.

„Udělal jsem stroj, který je založený na mechanických pohybech. Ty začínají v naprosté rovině a pomalu se zvednou až do výšky jednoho metru. Je dlouhý 20 metrů a váží 2,5 tuny. Ovšem díky zvedajícímu se pohybu mohu táhnout až 100 tun,“ řekl Adnan.

Třicetiletý Syřan nepřestává trénovat a budovat svou tělesnou sílu. Kromě vlaku utáhl i 40 tun těžký kamión a jako další cíl si vytyčil utáhnout loď.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám