Hlavní obsah

Sharon Osbournová zvítězila nad rakovinou

Novinky, Ananova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Zpěvák Ozzy Osbourne oznámil, že jeho žena Sharon je po měsících léčby bez příznaků rakoviny. Rocková hvězda je však ve svém nadšení zdrženlivá. Obává se totiž, aby nemoc v budoucnu opět nepropukla.

Foto: David Werb

Colours of Ostrava

Článek

Sharon Osbournová se o své nemoci dozvěděla zrovna v době, kdy se rodina začala radovat z celosvětového úspěchu svého pořadu The Osbournes, který uvádí hudební stanice MTV. Diagnóza zněla: rakovina tlustého střeva.

Sharon, která je nejen Ozzyho manželkou, ale i manažerkou, o svém onemocnění prvně informovala vloni v červenci. Od té doby prodělala dlouhé léčení pomocí chemoterapie.

V rozhovoru pro hudební magazín Kerrang! Osbourne uvedl, že kvůli Sharonině nemoci a tlaku způsobenému úspěchem pořadu byl v poslední době na dně. "Myslím, že jsem prodělal něco jako nervové zhroucení, můj nervový systém prostě zkolaboval. Někdy je toho na mě zkrátka moc," sdělil časopisu Ozzy Osbourne.

Sharon Osbournová už minulý měsíc, ještě předtím, než výsledky vyšetření potvrdily nepřítomnost rakoviny v jejím těle, prohlásila, že se cítí skvěle. V rozhovoru pro americkou televizi řekla: "Vím, jaké to je, když člověk pociťuje velikou bolest. Vím, čím milióny lidí na celém světě musely projít. Vím to, protože jsem jednou z nich."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám