Hlavní obsah

Sharon Osbourneová se viní za problémy dětí

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Populární televizní hostitelka a manželka proslulého rockera Ozzyho Sharon Osbourneová na sebe svaluje vinu za problémy, s nimiž se potýkají dvě z jejích tří dětí, syn Jack a dcera Kelly. Má údajně na svědomí jak Jackův alkoholismus, tak závislost na drogách, s níž bojuje Kelly.

Foto: Jana Vančatová

Vítr odnesl i střechu hospodářské přístavby a pobořil i její štítové zdi

Článek

"Kdybych se o ně více zajímala, rozhodně bych si musela něčeho všimnout hned v začátcích," svěřila se Sharon, která má za sebou úspěšný boj s rakovinou.

Právě svoji nemoc a únavu považuje za hlavní důvod, proč nepoznala, že její děti mají problémy.  

Závislost odhalili novináři

"Když se provalilo Jackovo koketování s alkoholem, neměla jsem dostatek energie, abych mu pomohla. Byla to děsivá situace," uvedla a dodala, že naopak o problémech Kelly s drogami neměla dlouho ani potuchy.

"Opravdu jsem nic netušila. Jela v drogách a já to nepoznala. Můžu říct, že mám velkou radost z toho, že to novináři odhalili. Alespoň jsem měla možnost jí pomoci," konstatovala.

"Jack i Kelly mají za sebou rehabilitační kúru ve známé odvykací léčebně v Malibu. Snad je speciální program dokázal zbavit drog a pití napořád," věří Sharon, která se společně s manželem a dvěma ze tří dětí pravidelně objevuje v populární reality show hudební stanice MTV Osbourneovi.

Doufá, že po měsících útrap, kdy Jack a Kelly utápěli svoji rychle nabytou popularitu v alkoholu a drogách a její manžel Ozzy se velmi vážně zranil, nyní snad nastane období klidu.

Reklama

Související články

Ozzy Osbourne měl vážnou nehodu

Rockový zpěvák Ozzy Osbourne utrpěl v pondělí večer těžká zranění při automobilové nehodě, která se stala na jeho panství v Buckinghamshire ve Velké Británii....

Osbourneová proklíná Christinu Aguileru

Zpěvačka Kelly Osbourneová, která se léčí ze závislosti na omamných látkách, začarovává svou kolegyni Christinu Aguileru. Dcera rockera Ozzyho prý má ve svém...

Kelly Osbourneová havarovala

Zpěvačka Kelly Osbourneová se opět dostala do problémů. Tentokrát má těžkou hlavu ze svého vozidla, kterým narazila do hydrantu. Informaci přinesl britský...

Výběr článků

Načítám