Hlavní obsah

Sexy zadeček Kylie Minogue trůní na vrcholu showbyznysu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Bývala to taková slušná dívenka z předměstí, ta Kylie Minogue: kudrnaté vlásky, andělská tvářička s nevinným kukučem, jako by neuměla do pěti počítat. Už v polovině 80. letech televizní a popová hvězdička, která uváděla do varu nejen teenagery svým "lucky, lucky, lucky". I dnes je to pořád ten sexy australský diblík, který po poněkud slabších 90. letech znovu kraluje světovým hitparádám.

Foto: Štěpánka Vatrtová

Jaromír Jermář, Pavel Jakubec a Jaroslav Egert s manželkou na křtí knihu.

Článek

Současná Kylie je ale mnohem šmrncovnější, vyzývavější a dráždivější než kdy dříve. Ačkoli jí bude 28. května už 35 let, je její jméno a ještě spíše postava doslova synonymem slova sexy. Ale už i někteří její fanoušci přiznávají, že všeho toho dráždění a vystavování svůdného, s podpatky něco přes metr a půl vysokého tělíčka je přece jen trochu moc.

Kylina prdelka na desce, v kalendáři i filmu

Na obálce svého alba Kylie vystrkuje zadeček. Koupíte si kalendář a vidíte její sexy prdelku. A aby toho nebylo málo, i jako absintová víla v trháku Moulin Rouge se Kylie během své půlminutky prezentovala hlavně svůdným pozadím. U zpěvačky, tanečnice, herečky a ostřílené harcovnice showbyznysu je samozřejmé, že od ní nelze očekávat vzezření nevinné naivky.

Když ale Kylie před dvěma lety znovu vtrhla do hitparád s písničkou (a hlavně klipem) Can't Get You Out Of My Head, byl to pro fanoušky trochu šok. Bílý sexy overal s kapucí, jehož střih více ukazoval, než zakrýval, vystřídaly v dalších klipech ještě odvážnější modely. Nesporný půvab a zvláštní osobní kouzlo ale působí i tehdy, když je Kylie docela oblečená. Příkladem může být zatím poslední klip k písničce Come Into My World, ve kterém se usměvavá zpěvačka prochází ulicí v džínách a růžovém tričku.

Možná za to může její svůdný úsměv, který láme srdce mužské populaci a který před pár lety opět zapůsobil i na šéfy nahrávacích studií. Ti jí znovu otevřeli cestu na vrchol pop-music, ze kterého se po hvězdném konci 80. let na dlouho ztratila. Vždyť z uplynulé dekády stojí za připomenutí snad jen duet s Nickem Cavem o dívce, jíž rozbije milenec hlavu kamenem, protože "všechna krása musí zemřít" - Where The Wild Roses Grow.

V showbyznysu od osmi let

Odkojena diskem, skupinou Abba a filmem Pomáda se Kylie nakonec vrátila k tomu, s čím měla úspěch dříve. Chytlavé písničky od mistrů popové muziky se ukázaly být spolu s jejím sexy projevem tím pravým. Zpěvačka, která říká, že je i slušná tanečnice nebo herečka, o sobě se smíchem prohlašuje, že je "takový docela hezký malý showbalíček" - a prodeje desek i neutuchající zájem bulvárního tisku jí dávají za pravdu.

Rodačka z Melbourne nahlédla do světa showbyznysu už jako osmiletá, když si ji vybrali producenti televizního seriálu The Sullivans (v konkurzu tehdy porazila i svou o dva roky mladší sestru Danii). Hrála na klavír, chodila na hodiny tance a čekala na další role. Na prahu dospělosti, kdy užuž uvažovala o nudné dráze sekretářky, se prosadila v seriálu Sousedé (Neighbours). Přišla sláva, ocenění, první lásky, z nichž ta s hereckým kolegou Jasonem Donovanem dokonce přesáhla hranice Austrálie.

Kylie ovládla v druhé polovině 80. let i rádia singlem Locomotion a obrazovky expandující MTV hitem I Should Be So Lucky. Vydala několik alb a - vytratila se. V minulém desetiletí proto zásobovala média spíše svými milostnými aférkami než dobrými deskami. Zvláštní pozornost si vysloužil vztah s později tragicky zemřelým frontmanem skupiny INXS Michaelem Hutchencem. Pro mladou hvězdičku to prý "nebyl jen sex", Hutchence zase svého času vtipkoval, že jeho největším hobby bylo "kazit Kylie".

Do jaké míry, to se lze jen dohadovat, protože Minogue nedávno prozradila, že radosti sexu objevila už ve třinácti letech. Má za sebou ostatně i zkušenosti s drogami - k jejím oblíbeným životabudičům patřívala extáze. Jak říká, díky ní se jí skvěle "pařilo". Dnes je však drogová epizoda už dávnou minulostí a naopak svět showbyznysu je "pod vlivem" drobné Australanky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám