Hlavní obsah

Sexbomba Mašlíková chce žalovat návrháře Lindnera

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelce Haně Mašlíkové došla trpělivost. Návrhář Lukáš Lindner jí více jak rok a půl dluží honorář za módní přehlídku. I když jde jen o částku deset tisíc korun, modelka zuří a celou věc chce řešit soudně.

Článek

Haně Mašlíkové dluží návrhář Lukáš Lindner honorář za přehlídku v obchodě s designovými doplňky v Bratislavě. I když byla už před rokem a půl, modelka za ni stále nedostala zaplaceno.

"Nejde mi o těch v uvozovkách pár korun, ale o princip. Rok a půl ho uháním a on prakticky nekomunikuje. Jen jednou mi napsal, že mi to bude splácet. A samozřejmě zase dělal mrtvého brouka. Co to je za chování?!," řekla Novinkám Mašlíková.

"Slyšela jsem, že dluží i dalším holkám. Chci to hnát k soudu, aby k takovým věcem dál nedocházelo. Jako modelky většinou pracujeme na ústní dohodu, smlouvy nemáme a kdyby se takhle choval každý, neměla bych ani na nájem," vysvětlila Mašlíková.

Šaty návrháře Lukáše Lindnera si oblíbila modelka Agáta Hanychová. Naposledy se v nich objevila ve čtvrtek na křtu kalendáře. "Jsou to svatebky, ale to nevadí. Hlavně, že mi to v nich sluší," smála se.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám