Hlavní obsah

Sestry touží otěhotnět ve stejný čas se společným snoubencem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pětatřicetileté Australanky Anna a Lucy DeCinqueovy jsou jednovaječná dvojčata. Mají mezi sebou tak silné pouto, že spolu tráví prakticky každou minutu svého života. Společně jedí, sprchují se, spí a teď mají také společného snoubence, s nímž by rády otěhotněly ve stejnou chvíli.

Foto: Profimedia.cz

Sestry DeCinqueovy plánují společně otěhotnět.

Článek

Na čtyřicetiletého partnera obou dvojčat Bena Byrneho, který je jejich partnerem devět let, nečeká jednoduchý úkol. Obě ženy touží po dětech a chtěly by otěhotnět ve stejný čas. Pravidelně si kvůli tomu měří tělesnou teplotu a sladil se jim také menstruační cyklus.

„Našly jsme si o tom něco na internetu, když se vám zvýší teplota, značí to, že zrovna ovulujete,” uvedla Anna, která je na své sestře prakticky závislá.

„Myslím, že bychom jedna bez druhé nemohly fungovat. Když jsem někdy na okamžik byla dál od své sestry, cítila jsem úzkost. Děláme spolu skutečně úplně všechno,” vysvětlila dvojčata.

Jejich vztah může připomínat až posedlost, obě ženy si totiž dopřávají i naprosto stejné porce jídla a společně chodí i na záchod. Ani jedna ze sester nyní nehodlá dělat kompromisy ani u těhotenství.

Sestry z Japonska jsou nejstaršími žijícími jednovaječnými dvojčaty na světě

Koktejl

Jejich příběh sleduje reality show Extreme Sisters, ve které kromě nich vystupují i další sourozenecké dvojice. „Jsme připravené odhalit i náš sexuální život. Zřejmě ničí příběh tady není víc extrémní,” myslí si Australanky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám