Hlavní obsah

Serena Williamsová se odmítá zabývat svými kily

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Zhubla světová tenisová jednička Serena Williamsová, nebo ne? Tak toto je otázka, kterou si klade řada novinářů na grandslamovém turnaji French Open, jenž dnes začal v pařížském areálu Rolanda Garrose. A podle všeho zůstane bez odpovědi. Americká tenisová královna totiž tvrdí, že se už několik let zásadně neváží.

Foto: Chaloupky o.p.s.

Chaloupecké kufrování zvládnou i ti nejmenší

Článek

"Na váhu jsem nestoupla už asi šest nebo sedm let, takže nevím, jestli jsem zhubla, nebo ne," řekla jednadvacetiletá Serena Williamsová na tiskové konferenci poté, co v prvním kole porazila Němku Barbaru Rittnerovou 6:2, 6:1.

Na centrálním dvorci se objevila v šatech v kombinací bílé a bleděmodré, které daly zapomenout na odvážné lesklé tmavé modely z minulé sezony, jež Williamsové kila spíše opticky přidávaly. Svalnatá Američanka tvrdí, že neustálé sledování váhy je k smíchu. I její o rok starší sestra Venus, která je vyšší a štíhlejší než Serena, má podle ní neustále obavy o svou linii. Na něco takového Serena odmítá přistoupit a tvrdí, že si na váhu rozhodně hned tak nestoupne.

"V mém případě navíc ta kila nejsou tuk, ale svaly," řekla se smíchem obhájkyně titulu z pařížské antuky na jeden z četných dotazů na její hmotnost. Zdůraznila, že v poslední době hodně pracovala na své fyzičce. Podle oficiální turnajové vizitky váží Serena Williamsová při výšce 1,75 metru 59 kilogramů. Francouzský týdeník VSD ale uvádí, že má o šest kilo více.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám