Hlavní obsah

Semifinalistka Superstar si do druhého kola změnila jméno

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Semifinalistka Česko-Slovenské SuperStar Adriana Kopecká (21) už myslí na kariéru zpěvačky. V druhém kole učitelka angličtiny překvapila pseudonymem. Z Kopecké se stala brutální Adriane Craft.

Článek

Adriana Kopecká, která rozhodně nepatří k favoritkám soutěže a v minulém kole byla horkou adeptkou na vyřazení, už myslí na budoucnost v šoubyznysu. Z Adriany Kopecké je Adriane Craft. Přestože jí porota v prvním kole řekla tvrdě, že nemá hlas, v druhém se Adriana zřejmě rozhodla zapůsobit na diváky uměleckým jménem.

Adriana, kterou fanoušci přezdívají česká Macy Gray, pseudonym už v minulosti používala při svých zahraničních vystoupeních. Zpívala v barech v Německu a v Anglii.  I když Adriana podle poroty patří k slabším článkům semifinalistů, v druhém kole ji převážně pochválili za její zvárnění šestnáct let staré písně Lucie Bílé Hvězdy jako hvězdy.

Favoritkou Česko - Slovenské SuperStar nadále zůstává mladičká Monika Bagárová. "Už máme SuperStar," pěl ódy Ondřej Hejma i Pavol Habera.

Na závěr dívčího semifinále překvapil Leoš Mareš, který se po celý přímý přenos necítil dobře v kalhotách se sníženým sedem. "A jdu si sundat nasrávačky," smál se.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám