Hlavní obsah

Diváci si u rady stěžují na vulgarity v SuperStar

Právo, Novinky, Jana Perglerová, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televizi Nova hrozí v souvislosti se zábavním pořadem SuperStar problém. Diváci se kvůli některým vulgárním výrokům porotců, jež by neměly padnout na obrazovce před 22. hodinou, obrací na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání. Ta se zatím oficiálně nevyjádřila, zda se podněty bude zabývat.

Foto: Petr Horník, Právo

Ondřej Hejma a Marta Jandová jsou za Českou republiku v porotě Československé SuperStar.

Článek

Nova přitom mění vysílací čas mezinárodní pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar. Pořad už se nebude vysílat v sobotu, ale v pátek. Nedělní a pondělní termíny vysílání zůstávají beze změny. Ani páteční vysílání ale nemusí přinést větší sledovanost, protože například tento pátek zvítězil v návštěvnosti pořad Jana Krause v České televizi.

Jubilejní 200. vydání noční talkshow Uvolněte se, prosím! vysílané Českou televizí se stalo nejúspěšnějším pořadem páteční nabídky všech celoplošných televizí v Česku. Dívalo se 1,162 mil. dospělých diváků. Informaci Právu sdělila v sobotu Anna Freimanová z tiskového oddělení ČT.

Nový vysílací čas Domu snů

SuperStar a reality show Dům snů netáhnou diváky tak, jak si televize Nova představuje, a proto mění jejich vysílací časy. V novém termínu, pátek 9. října, bude Nova od 20.00 hodin, zřejmě i po dohodě se slovenskou televizí Markíza, vysílat Česko Slovenskou SuperStar.

Od tohoto dne poběží pěvecká soutěž 3x týdně, zatím v neděli, pondělí a pátek. Nova to oznámila prostřednictvím svých zaslaných programových plánů.

Od následující středy 23. září od 20.00 hodin nasadila Nova místo reality show Dům snů reprízu osvědčeného sitkomu z loňského roku Comeback s Tomášem Matonohou, Martinem Dejdarem či Danou Batulkovou v hlavních rolích.

Příznivci staršího rockera Ozzáka mohou být tedy spokojeni. Reality show Dům snů se začne vysílat až od 20.45. hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám