Hlavní obsah

Šel za lékařem kvůli manželským problémům. Zjistil, že doktor má poměr s jeho ženou

Novinky, Tomáš Andres Skoupý

Neobvyklou žalobu má na stole soud v oregonském okrese Deschutes v USA. Hudebník Peirson Tone žaluje svého lékaře Ronalda Rosena za profesní nedbalost a žádá po něm 2,9 milionu dolarů (zhruba 64 milionů korun). Muž za lékařem přišel, protože trpěl depresemi a stresem kvůli manželské krizi. Jenže posléze zjistil, že ten samý lékař má poměr s jeho ženou.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Žaloba se vztahuje k události, jež se odehrála v listopadu roku 2018. Tehdy zpěvák a rovněž finanční poradce Tone (vnuk hollywoodského herce Franchota Tonea) navštívil svého lékaře, aby mu pomohl vyrovnat se s manželskou krizí, kvůli které trpí depresemi a stresem.

Podle žaloby, o které s odvoláním na místní média informoval bulvární deník New York Post, lékař hudebníka vyslechl a udělil mu několik rad, jak své manželství vyléčit.

Kromě toho mu Rosen, který rovněž praktikuje kromě západního lékařství i ta alternativní a je učitelem jógy, předepsal užívání marihuany (v Oregonu je její lékařské i rekreační používání legální), přípravky z bylinek a poradil mu několik dechových cvičení.

Z imámovy nevěsty se po dvou týdnech manželství vyklubal muž

Koktejl

Záhy po této návštěvě ovšem Tone zjistil, že doktor Rosen udržuje již několik let milostný poměr právě s hudebníkovou manželkou. Manželství se záhy rozpadlo.

„Důsledkem Rosenova chování žalobce utrpěl emocionální újmu, ztrátu manželství a emocionální a sociální rozklad své rodiny,“ uvádí se v žalobě. Zda má naději na úspěch, ukážou až následující týdny.

Reklama

Výběr článků

Načítám