Hlavní obsah

Šedesátiletou ženu napadl rozzuřený býk uprostřed tržiště

Novinky, and

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uprostřed indického tržiště zaútočil na starší ženu býk, nabral ji na rohy a vyhodil do vzduchu. Žena se vážně poranila v oblasti zad a rukou. Není se čemu divit, býk vážil přes 400 kilogramů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Býk nabral na tržišti prodavačku a vyhodil ji do vzduchuVideo: Caters News, AP

 
Článek

Šedesátiletá Jijo Baiová, místní prodavačka, se podruhé narodila, když se snažila odehnat býka z tržiště ve městě Hoshangabad v indickém státě Madhjapradéš, kde rozséval strach a odháněl potenciální zákazníky.

Video zachycuje moment, kdy Jijo Baiová odhání býka pomocí tyče. Ten se však rozbíhá směrem ke staré ženě a vyhazuje ji do vzduchu.

Po incidentu leží Baiová nehybně několik minut, než se lidé odváží k ní dostat. Žena byla posléze převezena do nemocnice s vážnými zraněními v oblasti rukou a zad. Na videu můžete vidět, že jakýkoli pohyb jí způsoboval velké bolesti.

Býk prý zranil dalších šest lidí za poslední dva týdny. Ač je to s podivem, tak žádný z incidentů nebyl nahlášen na policii.

Reklama

Výběr článků

Načítám