Hlavní obsah

Schwarzenegger: Můj zadek vypadá dobře i v 56 letech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Hollywoodský herec Arnold Schwarzenegger nepochybuje o tom, že jeho pozadí vypadá dobře i po padesátce. Prohlásil to v souvislosti s příhodou z natáčení třetího Terminátora, kdy se právě během nahé scény na "place" náhodně objevila většina filmového štábu.

Foto: David Frýbert

základem je dobrý odpal

Článek

Šestapadesátiletý Rakušan na berlínské premiéře filmu Terminátor 3: Vzpoura strojů přiznal, že ho podobné scény přivádějí do rozpaků. "Bylo legrační, že zrovna ve dnech, kdy jsme je točili, měli najednou všichni něco na práci právě na place," smál se Schwarzenegger.

Hvězda přiznala, že mu při natáčení svlečených scén režisér alespoň povolil zakrýt si přirození. "Chtěli jen můj zadek," cituje herce zpravodajský server Ananova.

Arnold Schwarzenegger přiznal, že se bojí stárnutí, ale zároveň si je jist, že nedopadne jako herec Marlon Brando. "Stárnout nemusí znamenat tloustnout. Nikdy nebudu vypadat jako Marlon Brando. Konec konců, celý život jsem cvičil a teď se mi to vyplácí."

Herec novinářům také sdělil, že počká, jaký bude ohlas na třetího Terminátora, než se rozhodne, zda točit čtvrté pokračování. Na otázku, jestli se bude ucházet o místo guvernéra odmítl odpovědět: "To budu schopen říci tak za měsíc."

Reklama

Související články

Na festivalu se ukázal i Schwarzenegger

Zatímco ve zšeřelých sálech festivalových kin se na plátnech odehrávají malá i velká, soukromá i společenská dramata lidí většinou bědných a nespokojených...

Den nezávislosti stráví Terminátor v Iráku

Americký herec Arnold Schwarzenegger oslaví Den nezávislosti 4. července v Iráku. Oznámil to v sobotní televizní diskusi Jay Lena na NBC. Za americkými vojáky...

Terminátor 3 je obchodním hitem

Třetí pokračování akčního sci-fi filmu s Arnoldem Schwarzeneggerem, který pro společnost Intermedia režíroval relativně neznámý Jonathan Mostow (Ponorka...

Výběr článků

Načítám