Hlavní obsah

Salma Hayeková: Prsa jsem si vymodlila u boha

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Vnady mexické krasavice Salma Hayekové byly už dostatečně vychváleny. Využívá je nejedna reklama a obdivuje nejeden muž. Představitelka filmové Fridy prohlásila, že jí bujné poprsí nadělil bůh, který vyslyšel její prosby.

Článek

Salma podnikla v Mexiku s matkou výlet do neznámého kostela. Návštěva měla na růst poprsí zaručené účinky.

"Moje matka a já jsme se v tom kostele zastavili při výletě Mexikem. Když jsme vešli do kostela, modlila jsem se za zázrak, u něhož jsem si přála, aby se stal. Ponořila jsem své ruce do svěcené vody a řekla: ´Prosím, Bože, dej mi velká prsa!´ A on mi je dal! Již za několik měsíců mi začala  růst rychle jako všem teenagerům, a já jsem byla velmi potěšená tím, jak mi narostla," vyprávěla herečka moderátorovi Davidu Lettermanovi v americké televizní talk show.

Salmina prsa se ještě zvětšila, když na konci září porodila prvorozenou holčičku Valentinu Palomu, jíž má se svým snoubencem Françoisem Henrim Pinaultem. Své poprsí odhalila v jedné z nočních scén ve snímku Zeptej se prachu (Ask the Dust).

Reklama

Související témata:

Související články

Salma Hayeková odhalila své vnady

Salma Hayeková byla během natáčení ve snímku Zeptej se prachu pořádně v rozpacích. Jak už jsme informovali, Colin Farrell se nakonec odhodlal k baletnímu...

Salma Hayeková je zasnoubená a těhotná

Salma Hayeková má dvojnásobný důvod k radosti. V pátek oficiálně oznámila, že se zasnoubila s podnikatelem François-Henrim Pinaultem, majitelem luxusních...

Výběr článků

Načítám