Hlavní obsah

Ručinský si zaflirtoval s pohlednou blondýnkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Martin Ručinský si svůj pobyt v Praze pořádně užívá. Noc ze středy na čtvrtek trávil v pražském klubu Misch Masch spolu s dalšími českými hokejisty Petrem Nedvědem a Janem Hlaváčem. Klub opouštěl okolo čtvrté hodiny ranní a nebyl sám. Společnost mu dělala stejně jako během celého večera pohledná blondýnka.

Článek

Není to tak dlouho, co Martin Ručinský zrušil plánovanou svatbu se svou přítelkyní Petrou Faltýnovou. Zdálo se ovšem, že se vše dává do pořádku a nepokoje ve vztahu se uklidnily. Ale je tomu opravdu tak?

Koncert uskupení Karma zaujal stovky mladých lidí. Několik návštěvníků však také zaujali čeští hokejoví reprezentanti, kteří do klubu zavítali. Trojice Martin Ručinský, Petr Nedvěd a Jan Hlaváč to umí rozjet. Pauzu mezi sezónami si užívají naplno.

"Okolo Martina Ručinského se v průběhu noci pohybovala pohledná blondýnka, která ho častovala hlazením po ramenou a dalšími projevy náklonnosti. Věk bych odhadnul na 23 let, měla hezkou postavu, Růča ma vkus," řekl Novinkám jeden z hostů klubu. Vyjádření Martina Ručinského se nepodařilo získat.

Reklama

Výběr článků

Načítám