Hlavní obsah

Rozvod Štěpánky Duchkové finišuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Televizní moderátorka Štěpánka Duchková se před několika lety poněkud unáhleně vdala. Vzala si více než o čtvrt století staršího muže, pracovníka švýcarské televize. Jenže se odmítala vzdát své kariéry a odstěhovat se do ciziny, a tak žila v manželství na dálku. Když se vloni rozhodla rozvést, netušila, že to tak dlouho potrvá.

Článek

"Manželovi je teď už devětapadesát a vůbec se mu už do žádného rozvodu nechce," přiblížila sovu situaci Duchková. "Naše manželství vlastně neexistuje a příliš dlouhou dobu na dálku ani fungovat nemohlo. Jenže manžel nikdy nepřišel k rozvodovému stání a soud byl vždy odročen," posteskla si.

"Příští rozvodový termín je 27. červen. Věřím, že to bude datum, kdy už budu konečně rozvedena. Ale kdo ví, i rozvod s jeho první manželkou se vlekl pět let," upřesnila.

"Dnes už vím, že můj sňatek s ním byl unáhlený, asi jsem to všechno nedomyslela, a tak jsem ráda, že už bude všemu konec. Na další svatbu vůbec nepomýšlím, to už bych si podruhé pořádně rozmýšlela. Navíc jsem dospěla k názoru, že ten papír o sňatku není tak důležitý, že se dá žít s někým i bez něj," usoudila Duchková.

Léto s kamarádkami

Její manžel s ní nikdy nejezdil v létě na dovolenou, Štěpánka pokaždé vyrážela s kamarádkou. Také letos se chystá na výjezd do dalekých krajin s přítelkyní.

"Tentokrát do Kanady, do Halifaxu. Mám tam další kamarádku, kterou jedeme navštívit. Moc se na to těším, budeme si to tam užívat. Ale nechci se tam zdržet déle než deset dní. Nerada se vzdaluji z domova na dlouhou dobu, protože by se mi stýskalo po mamince i po babičce. Ten desetidenní výjezd mi bude určitě stačit," uzavřela.

Reklama

Související články

Duchková dostává nabídky k sňatku

Štěpánka Duchková ještě sice není rozvedená, už ale dostává nabídky k sňatku, které jí zasílají televizní diváci. Moderátorka však nemá na hledání nového...

Výběr článků

Načítám