Hlavní obsah

Štěpánka Duchková se své první lásky zhrozila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Štěpánka Duchková, moderátorka pořadu Zpravodajský deník a Nedělní partie na Primě, na své první zamilování nezapomněla. V květnu, měsíci lásky, na první lásku zavzpomínala.

Článek

"Jmenoval se Pavel a chodil do vedlejší třídy. Líbil se mi asi od třetí třídy, ale já ho nezaujala," vyprávěla Duchková, která svého vysněného muže po letech potkala.

"Asi před pěti lety jsem jela metrem a vidím nějakého proplešlého skorodůchodce v sešlapaných botách, který mi byl nějak povědomý. Hrůza - byl to on," uvedla moderátorka, která si květnové dny zpříjemňuje četbou. Prý čte hodně a právě dokončila dílo Zatím dobrý od Jana Nováka.

"Je to příběh bratrů Mašínů a jejich rodiny a dlouho jsem něco tak dobrého nečetla. Udělalo mi velkou radost, že se stala Knihou roku. Teď mám u postele Paměti trpaslíka gnostika od Davida Madsena, což je vyprávění o životě nechvalně proslulého renesančního papeže Lva X. Papežský dvůr byl tehdy pěkně perverzní, tak jsem zvědavá, co mě čeká," podotkla Duchková, kterou si nedávno jistý mladík spletl s "kotelnicí" Michaelou Jílkovou.

"Na večírku mi tvrdil, že je šťastný, že mě konečně osobně potkal. Prohlásil - Míšo, já vás totiž hrozně obdivuju. Zajímalo by mě, jestli jste v soukromí stejná dračice jako v tom vašem Kotli. Jestli jste dračice úplně ve všem. Doporučila jsem mu, ať se hbitě vzdálí, jinak ho profackuju, že to v životě nezažil. Zabralo to, vzdálil se a po zbytek večera už na mě nepromluvil. Že nejsem Míša Jílková, jsem mu pochopitelně neřekla," popsala Duchková.

Reklama

Související články

Štěpánka Duchková kvůli rozvodu mění styl

Štěpánka Duchková se v poslední době snaží o změnu stylu. Nechává si narůst delší vlasy, jinak se líčí a kupuje si nové oblečení. Proslýchá se, že její...

Duchková dostává nabídky k sňatku

Štěpánka Duchková ještě sice není rozvedená, už ale dostává nabídky k sňatku, které jí zasílají televizní diváci. Moderátorka však nemá na hledání nového...

Výběr článků

Načítám