Hlavní obsah

Rozvod Libora Boučka je potvrzen

Právo, ivi, Bratislava

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Manželství českého moderátora Libora Boučka a slovenské moderátorky TV Markíza Marianny Ďurianové - Boučkové po půl roce zkrachovalo. Podle slovenské agentury SITA dnes požádali o rozvod.

Článek

"Po manželské krizi, kterou jsme v poslední době přežili a kterou oba považujeme za neřešitelnou, jsme se rozhodli pro rozdílnou cestu životem. Příčinou manželské krize je nepřekonatelné citové odloučení," uvádí se v prohlášení prominentního páru. Manželé se dohodli na rozchodu v co možná nejkratším čase a bez vzájemných majetkových požadavků.

Marianna údajně podváděla Boučka s podnikatelem českého původu Janem Novotným, který se stal na Slovensku známým v reality show Nevěsta pro milionáře. Novináři viděli Boučkovou jak vychází ráno z Novotného bytu a další den údajně pozvala Novotného do svého bytu.  

Reklama

Související témata:

Související články

Libor Bouček je údajně před rozvodem

Manželství slovenské moderátorky Marianny Boučkové (29) a českého moderátora Libora Boučka (27) je údajně v troskách. Podle deníku Nový čas manželství...

Výběr článků

Načítám