Hlavní obsah

Libor Bouček: zasnoubení se slovenskou moderátorkou

PRAHA

Moderátor Libor Bouček jezdí do Bratislavy i po skončení první řady reality show VyVolení. Dokonce na Slovensku strávil i Silvestra. Podle všeho je to především kvůli moderátorce televize Markíza Marianně Ďurinové. Slovenský bulvár už píše o zasnoubení.

Článek

Když se v závěru první řady reality show VyVolení musel celý tým přestěhovat na Slovensko do bratislavské vily VyVolených, museli se přemístit do Bratislavy také čeští moderátoři. Včetně Libora Boučka, který převzal moderování noční show po Ivě Kubelkové.

Na Slovensko jezdí dál

Liborovi se ale na Slovensku zalíbilo a i když reality show dávno skončila, do Bratislavy jezdí dál. "Ano, v Bratislavě se mi moc líbí. Od finále VyVolených jsem tam byl několikrát," řekl Bouček.

Se slovenskými přáteli dokonce oslavil i Silvestra. "Strávil jsem tam Silvestra a byl úžasný," prozdradil Bouček. "Byla to party s přáteli," řekl, ale konkrétnější být nechtěl. "Jména nejsou podstatná, stejně by vám nic neřekla," mlžil moderátor.

Libor má v Bratislavě snoubenku

Podle získaných informací je v tom ale víc. Konkrétně moderátorka zpravodajství televize Markíza Marianna Ďurianová, o které se ve slovenském bulvárním tisku píše jako o Boučkově snoubence. "Nerad se bavím o svém soukromí. O tom, že se to psalo na Slovensku vím," uzavřel celou věc Bouček.

Reklama

Výběr článků

Načítám