Hlavní obsah

Roleta před obchodem vytáhla důchodkyni vysoko do vzduchu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Anne Hughesová z jižního Walesu pobavila řadu uživatelů internetu i sebe, když ji roleta před obchodem zachytila za kabát a vytáhla vysoko do vzduchu. Záběry z bezpečnostní kamery pak zveřejnil sám provozovatel prodejny.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dvaasedmdesátiletá Anne Hughesová je oficiálně již sedm let v důchodu, ale stále si přivydělává jako uklízečka v obchodě Best One ve velšském městečku Tonteg. Když však před několika dny ráno před obchodem čekala, začal majitel zvedat elektrickou roletu, která zachytila Annin kabát tak nešťastně, že během krátké chvíle visela vysoko nad chodníkem.

„V tu chvíli jsem myslela jen na to, ať nespadnu dolů rovnou na hlavu,“ řekla později webu Daily Mail a dodala, že navíc jí výšky nedělají moc dobře. V nelehké situaci zavolala na majitele obchodu, který roletu zase o kus spustil a vystrašenou Anne sundal.

Internetovou veřejnost vedle samotného incidentu pobavila také skutečnost, že Anne téměř celou dobu držela svou tašku na kolečkách. Pravděpodobně se podvědomě snažila přitáhnout něčeho „na pevné zemi“, ale taška ve výsledku šla do vzduchu s ní. Sama žena pak uvedla, že si vůbec nevzpomíná, proč to vlastně udělala.

A ačkoliv jí v tu chvíli nebylo příliš do smíchu, dnes o tom již sama čile vtipkuje s tím, že něco takového se nemůže stát nikomu jinému než jí. „Každému říkám, že v tomto obchodě nejdou nahoru ceny, ale zaměstnanci.“

A dodala, že v posledním půlroce trpěla jistými zdravotními obtížemi v důsledku nízkého krevního tlaku a několikrát kvůli tomu upadla. „Tak teď šel i ten tlak nahoru,“ dokáže Anne na svůj účet vtipkovat.

Velšanovi uklízí v kůlně myš

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám