Hlavní obsah

Rodinná idyla: Palác zveřejnil soukromou fotku Alžběty a prince Philipa

V rámci vzpomínání na prince Philipa Buckinghamský palác zveřejnil řadu dosud nepublikovaných fotografií z jeho života. V předvečer jeho pohřbu pak řadu Britů dojala fotografie prince s královnou Alžbětou II., která poukazuje na jejich idylické manželství.

Foto: The Countess Of Wessex, Reuters

Osobní fotografie královského páru zachycuje šťastné manžele, prince Philipa a královnu Alžbětu II., během dovolené ve Skotsku.

Článek

Snímek pořídila Sophie, hraběnka z Wessexu v roce 2003 na vrcholu Coyles of Muick ve skotském národním parku Cairngorms. Zachycuje prince Philipa a královnu Alžbětu II. v uvolněné náladě během výletu na pět set metrů vysoký kopec nedaleko skotského města Ballater.

Británie se loučí s princem Philipem

Evropa

Jak informovala BBC, o tom, že šlo o výbornou dovolenou, nesvědčí pouze šťastné výrazy obou manželů, ale i fakt, že krátce poté pojmenovala britská panovnice jednoho ze svých psů korgi právě jménem Muick.

Fotografie připomínající, že princ Philip nejen oddaně sloužil státu, ale byl skvělým dědečkem a pradědečkem sdíleli členové královské rodiny po celý týden.

Jednu z nejcivilnějších pak zveřejnil Mike Tindall, bývalý rugbyový hráč a manžel Zary Tindallové, dcery princezny Anny. Princ Philip je na ní zachycen při svačině se svou pravnučkou Miou, nejstarší dcerou Tindallových.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám