Hlavní obsah

Rodiče problémového žáka dali učitelům nezvyklý dárek

Učitelé to s některými žáky mívají mnohdy obtížné. Toho si jsou vědomi rodiče jednoho z problémových žáků v americkém Ohiu, kteří projevili empatii a smysl pro humor a učitelům dali jako vánoční dárek víno s podobiznou jejich syna a nápisem „Naše dítě je možná důvodem, proč pijete alkohol, a tak si tuto láhev vychutnejte na nás.“

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Mary a Paul Sommersovi z amerického Beavercreeku listu Huffington Post přiznali, že jejich čtrnáctiletý syn Jake je ve škole drzý a musí mít neustále poslední slovo.

Oba jsou si moc dobře vědomi toho, že to s ním učitelé nemají jednoduché, a tak se rozhodli, že se jim odvděčí originálním vánočním dárkem.

„Kolik musí učitel vypít denně káv? A co teprv, když učí moje dítě, v takovém případě si po práci musí dopřát i sklenku vína,“ vysvětlila pro stanici WHIO Sommersová.

S pomocí rodinného známého, jenž vlastní tiskařskou společnost, proto nechali udělat speciální vinnou etiketu, kterou následně nalepili na láhve s Chardonnay a věnovali ji všem Jakeovým učitelům.

Syn s rozdáváním dárků pomáhal

Etiketa obsahuje podobiznu jejich syna a nápis „Naše dítě je možná důvodem, proč pijete alkohol, a tak si tuto láhev vychutnejte na nás.“

„Učitelé si to víno zaslouží, to je vše, co chci říct. Žádný z učitelů tím dárkem nebyl šokován,” řekla serveru BuzzFeed Sommersová.

Jake přiznal, že ho to v žádném případě neurazilo. Naopak ho to prý velmi rozesmálo, a dokonce pomáhal s doručováním dárků učitelům.

Reklama

Výběr článků

Načítám