Hlavní obsah

Rodiče dali dětem celoživotní připomínku koronaviru

Novinky, nčs

Indická dvojčata budou mít doživotní památku na současnou pandemii nového koronaviru. Jejich rodiče se totiž rozhodli, že děti pojmenují Covid a Corona, napsal server Fox News.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Před porodem došlo k jistým komplikacím, nakonec se ale všechno podařilo, a tak jsme s manželem chtěli, abychom si tento výjimečný den zapamatovali,” vysvětlila matka chlapce a dívky Príti Vermaová.

Indové kvůli zákazu vycházení hladovějí. Jinak s virem bojovat nejde, brání se premiér

Koronavirus

Obě děti přišly na svět minulý týden v indickém státě Čhattísgarh a jsou zdravé. „Jejich jména jim budou připomínat náročnou dobu, ve které se narodily. Doufáme, že jim budou připomínat vítězství nad koronavirem,” dodala Vermaová.

Za porušení karantény holí přes zadek. Indická policie trestá hříšníky rychle a stručně

Koronavirus

Celostátní karanténa byla v Indii, kde žije 1,2 miliardy obyvatel, vyhlášena 24. března. Nařídil ji premiér Narendra Modi poté, co se nákaza novým koronavirem rozšířila z velkoměst na venkov. Trvat má prozatím 21 dní. Za porušení nařízení hrozí obyvatelům mimo jiné i rána holí přes zadek.

SPECIÁL: COVID-19 | Vše o nákaze, rady a tipy, jaké jsou příznaky

Koronavirus
Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V jednom z největších asijských slumů v Bombaji zaznamenali první případ úmrtí na koronavirusVideo: Reuters

Reklama

Výběr článků

Načítám