Hlavní obsah

Robert Redford mohl být lepším manželem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HAMBURG

Americký filmový herec Robert Redford pro německý dámský časopis Frau Im Spiegel přiznal, že mohl být lepším manželem i otcem. Uvědomil si to prý, když se ohlédl za svým dosavadním životem.

Foto: archiv město Mikulov
Článek

"Mám dobrý pocit ze své práce, ale už nemám tak dobrý pocit ze svého soukromého života," sdělil herec v rozhovoru pro magazín. V žádném případě však na minulost nevzpomíná s nostalgií. Poznamenal, že nemá smysl příliš se minulostí zabývat.

"Vždycky jsem si myslel, že jsem mohl být lepším otcem a manželem," připustil Redford, který se oženil s Lolou v roce 1958 a měl s ní čtyři děti. Manželé se rozvedli v roce 1985.

V současnosti žije 67letý Redford se svou německou přítelkyní Sybilleou Szaggarsovou (49), malířkou, která používá pseudonym Billy. O svatbě však neuvažují. "Billy je má láska, má přítelkyně, má partnerka. Oba se domníváme, že k tomu nepotřebujeme smlouvu," uvedl herec.

Redfordova zpověď je jednou z mála nahlédnutí do jeho života, herec je totiž znám tím, že nerad vystavuje své soukromí na odiv veřejnosti. Rozhovory poskytuje málokdy.

Reklama

Související témata:

Související články

Robert Redford bude režírovat nový thriller

Robert Redford, jehož charisma i v pokročilém věku nedá spát mnoha ženským srdcím, se chystá zase jednou postavit za kameru. Bude režírovat nový romantický...

Výběr článků

Načítám