Hlavní obsah

Robbie Williams uspořádal předčasný vánoční večírek

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Robbie Williams s předstihem uspořádal vánoční večírek, který sám označil za "supertajný". Exkluzivní společenská událost, která zpěváka přišla na čtyři a půl miliónu korun, se odehrála v populárním londýnském klubu The Penthouse a zúčastnilo se jí na dvě stě hostů z celého světa.

Foto: Jiří Smutný

Miloš Štědroň z Ústavu hudební vědy FF MU a kurátorka Hudebního oddělení MZM Simona Šindlářová v Památníku Leoše Janáčka

Článek

"Uspořádal jsem večírek raději už nyní, protože přímo před svátky budou mít všichni spoustu práce," vysvětlil Robbie Williams, který večírek pro dvě stě lidí zorganizoval za pouhý jeden den. Mezi hosty se objevily britské televizní hvězdy Ricky Gervais, Matt Lucas a David Walliams.  

Místo konání utajeno 

Předvánoční setkání s přáteli pojal zpěvák jako tajemnou událost, protože nechtěl, aby místo konání vypátrali novináři. "Pozvaní hosté do poslední chvíle nevěděli, kde se akce uskuteční. V den konání museli zavolat na telefonní číslo, kde se dozvěděli zašifrovanou zprávu o místě, kam mají dorazit," prozradil po akci jeden z hostů.

Třicetiletý zpěvák, který ještě před nedávnem přátelům tvrdil, že se hodlá usadit a založit rodinu, se minulý měsíc rozešel se svojí partnerkou Lisou Brashovou. Během vánočního večírku za ni ale zřejmě našel náhradu v britské televizní moderátorce Fearne Cottonové. Blonďaté krásce se věnoval celý večer a údajně kvůli ní přehlížel i dlouholeté přátele.

"Robbie se s Fearne potkal již několikrát, vždycky to mezi nimi jiskřilo. Považuje ji za velice atraktivní," uvedl zpěvákův blízký přítel, který ale nevěří, že by mohl mít románek mezi Robbiem a moderátorkou delší trvání.

Reklama

Související články

Williams je posedlý účesy Beckhama

Britský zpěvák Robbie Williams se přiznal, že vlasové účesy jeho rodáka, fotbalisty Davida Beckhama ho rozhodně nenechávají chladným. Naopak, barva a styl...

Výběr článků

Načítám