Hlavní obsah

Řidička se zaklínila ve dveřích auta, když si vyzvedávala parkovací lístek z automatu

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fo-šan

Že si člověk špatně najede k automatu na výdej parkovacích lístků a pořádně na něj z okénka auta nedosáhne, se někdy stalo snad každému řidiči. Žena v městské prefektuře Fo-šan v Číně však přijela koncem července ke vjezdu na parkoviště tak nešťastně, že se zaklínila ve dveřích auta a vysvobodit ji museli kolemjdoucí. Video zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidička se zaklínila ve dveřích auta, když si vyzvedávala parkovací lístek z automatuVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Řidička zastavila od automatu tak daleko, že jí nezbývalo než otevřít dveře a povystoupit z auta. Přitom ale telefonovala, a ještě k tomu zapomněla dát ruční brzdu. Vůz se proto začal pomalu rozjíždět.

Číňanka se ho snažila zastavit, přitom zřejmě stočila volant. Auto nejdřív zlomilo závoru a pak se zastavilo o automat. Žena se zhroutila k zemi a zůstala sevřená ve dveřích. Na pomoc jí okamžitě přispěchala skupina kolemjdoucích.

Ti vozidlo kousek odtáhli a ženu, která byla v tu chvíli v bezvědomí, vytáhli ven. Na místo pak přijeli i záchranáři, řidička ale není v ohrožení života.

Reklama

Výběr článků

Načítám