Hlavní obsah

Richard Müller zhubnul 25 kilo

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Zpěvák Richard Müller (46) se konečně rozhodl udělat něco se svojí váhou. Během posledního roku se mu podařilo zhubnout ze 155 kilogramů na 130 kilogramů. Se shazováním chce pokračovat dál.

Článek

Richar Müller se po dlouhé době objevil na televizní obrazovce. Novinky jej zastihly na natáčení talk show Jana Saudka na TV Barrandov. Drobný moderátor byl téměř vyděšený z toho, jak je Müller obrovský.

"A to jsem ještě před rokem vážil 155 kilo a teď už mám jen 130," pochlubil  se slovenský zpěvák.

O jeho stravu dbá přítelkyně a manažerka v jedné osobě Vanda Volfová. Zpěvák se díky ní vrací nejen ke zdravějšímu životnímu stylu,  ale také k hudbě. Na natáčení přijel se svojí novou doprovodnou kapelou, s níž po dlouhé době natočil album s názvem Už.

Také kvůli vystoupení v rámci turné k desce je pro Müllera lepší, že shodil 25 kilogramů. "Váhu už těžko nesly moje kosti a klouby. Cítím se takhle mnohem lépe," upřesnil zpěvák s tím, že by se rád dostal pod magickou hranici sta kil.

Zpěvák  již několik let bojuje se závažnými zdravotními problémy. Byl několikrát hospitalizován, absolvoval také operaci očí. Diagnostikována mu byla i hraniční porucha osobnosti a léčí se na deprese.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám