Hlavní obsah

Reportér vběhl mezi skateboardisty a jednoho zalehl v přímém přenosu

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tampa

O tom, jak je těžké kličkovat mezi dětmi na skateboardu na U-rampě, se na vlastní kůži přesvědčil reportér Charley Belcher. Při natáčení reportáže pro americkou televizní stanici Fox v Tampě se totiž rozhodl, že si pro svého respondenta dojde přes U-rampu plnou mladých sportovců. Jednoho z nich ale mohutný novinář omylem srazil a zalehl.

Článek

Moderátor se v živém vysílání snažil dostat ke staršímu zarostlému muži přezdívanému Wizard (čaroděj), který je provozovatelem skateboardového kempu, jehož součástí je i U-rampa, na které se nacházelo plno dětí.

Belchera nenapadlo nic lepšího než s mužem udělat rozhovor přímo mezi nadšenými skateboardisty.

Než však k provozovateli kempu doběhl, stačil srazit drobného teenagera a ještě ho svým mohutným tělem zalehnout. Moderátora celá situace vykolejila, neustále se chlapce vyptával, zda-li je v pořádku a něco ho nebolí. Po zbytek reportáže už se nedokázal dostat do vnitřního klidu a nervozita na něm byla patrná. Zřejmě se také obával, co si bude muset vyslechnout od nadřízených v prestižní televizi Fox. Kouzlo přímého přenosu je občas opravdu neúprosné.

Reklama

Výběr článků

Načítám