Hlavní obsah

Reportér natáčel záplavy, nakonec hrdinně zachránil život ženě

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak vyrábět zprávy a poté se stát jejich hlavním hrdinou? Na toto téma by mohl americký reportér Adam Rodriguez vyučovat na školách. V Georgetownu natáčel povodně, když spatřil ženu, kterou vysoká voda uvěznila společně s jejím terénním vozidlem. Neváhal, kameru předal kolegovi fotografovi a vydal se ženu zachránit.

Článek

Americký Arkansas sužují povodně a televizní štáby se tradičně předhánějí v tom, kdo přinese zajímavější záběry z katastrofy, která vážně poničila velkou část státu. Reportér televize KARK 4 ovšem neváhal odložit svou kameru a zejména riskovat život, aby pomohl cizí ženě, která se začala se svým SUV potápět.

Žena najela se svým vozem do velké hloubky, strhl ji proud a ona rychle ztratila kontrolu nad automobilem. Adam Rodriguez okamžitě předal svému kolegovi kameru, přivázal se lanem a vyrazil ženě do prudkého proudu na pomoc. V jednu chvíli málem upadl, když se mu silný proud vody přelil i přes ramena.

Ženě se podařilo dostat se z jejího vozidla Ford Explorer a držela se u něj až do chvíle, než jí přišel kameraman na pomoc. Neváhal riskovat svůj život i přesto, že se letos v únoru stal počtvrté otcem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám