Hlavní obsah

Reportér informoval o záplavách, jeho výstup se stal senzací

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bago

Práce televizního reportéra není vždy úplně jednoduchá, člověk musí občas obětovat i své pohodlí, aby divákovi zprostředkoval co nejrealističtější obraz skutečnosti. Tak jako barmský zpravodajec, který živě vysílal ze zaplaveného města Bago. Aby ukázal rozsah povodní, stál při živém vstupu až po prsa ponořený v bahnité vodě, informovala agentura Reuters. Jeho netradiční výstup sklidil u diváků obrovský úspěch.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Reportér stál při živém vstupu až po prsa ve voděVideo: Reuters

 
Článek

Barmu trápí v posledních dnech silné monzunové deště a následné záplavy, které si vyžádaly přes 60 obětí. A právě o řádění živlů měl minulý pátek reportér Ko Myo Zaw Lin z televizní stanice DVB informovat.

„Nešťastný chlapec zjistil, že tam není místo, kam se postavit, aby byla dobře vidět zatopená ulice. A tak se neohrožený reportér brodil až po hruď v bahnité vodě,“ uvedla na svých webových stránkách televize s dodatkem: „Výborně, Mio Zin Line! Teď jen drž svou pozici a my se zase za hodinu přihlásíme.“

Linův výkon sklidil velký úspěch na sociálních sítích. Podobně se před dvěma lety mluvilo o indickém reportérovi Narayanu Pargaienovi. Jeho stand up ze zaplavené oblasti ve státě Uttarákhand ale diváky pobouřil.

BEZ KOMENTÁŘE: Natáčení v zaplavené oblasti, které se stalo indickému reportérovi osudným

Žurnalista totiž při natáčení seděl na ramenou jedné z obětí záplav, aby se nenamočil. Přesto, že televizní stanice News Express záběry nakonec neodvysílala, unikly na internet. Reportér byl poté propuštěn, i když se hájil, že mu muž sezení na svých plecích sám nabídl jako odměnu za pomoc, kterou předtím od štábu dostal.

Reklama

Výběr článků

Načítám