Hlavní obsah

Renée Zellwegerová chce být matkou

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Biologické hodiny tikají, kamarádky chovají, a Renée Zellwegerovou to vše dojímá. Nedávno se stala čerstvou kmotřičkou a to ji definitivně utvrdilo ve faktu, že je čas počít vlastního drobečka a tak poprvé veřejně přiznala, že touží po dětech.

Foto: Jiří Smutný

Janáčkovo divadlo

Článek

Učinila to však nedlouho poté, co se její vztah s rockerem Jackem Whitem, členem kapely White Stripes, definitivně rozpadl. Oscarová herečka tak bude muset nejprve nalézt nějakého vhodného tatínka, jenž jí pomůže dítě počít. Filmová představitelka Bridget Jonesové by prý výchovu zvládala i sama, přesto se nevzdává naděje na úplnou rodinu. Ráda se stará o děti přátel a má s nimi dostatek dobrých zkušeností. Jsou jí vlastně skoro nejlepšími kamarády.

"Velice často blbnu s dětmi svých kamarádů a pomáhám je hlídat. Teď jsem dokonce čerstvou kmotrou. Jsem na to velice pyšná, je to pro mě pocta, které si vážím. Je to skutečně velmi vzrušující a naplňující. Ale teďka nemám v lásce zrovna štěstí," přiznala herečka.

Před čtyřmi lety byla bláznivě zamilovaná do Jima Careyho, rozchod však přišel těsně před plánovanou svatbou. Renée se přesto nevzdala a svůj sen o velké svatbě s družičkami si nenechá vzít ani po rozchodu s Jackem Whitem. Texaská rodačka se totiž se svým o dva roky mladším bratrem prožila velmi hezké dětství a jejich vzorem se stali v manželství spokojení rodiče.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám