Hlavní obsah

Rakouská seniorka se při přepadení rozplakala, tak jí zloděj popřál hezký den a zmizel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bizarní scéna se odehrála minulé pondělí odpoledne poblíž korutanského Villachu. Osmdesátiletou ženu tam na procházce podél řeky Drávy přepadl neznámý muž s nožem v ruce a požadoval, aby mu vydala všechny své peníze.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Pak se stalo něco, s čím pachatel vůbec nepočítal. Jeho oběť byla tak šokovaná, že jí z očí vyhrkly slzy. Kromě toho žádnou hotovost s sebou neměla, což lupiči také řekla.

Zloděje to podle serveru Heute.at překvapilo a současně dojalo do té míry, že své plány náhle změnil. Nůž schoval a odešel směrem k městu.

Ještě předtím se ale stačil se svou obětí zdvořile rozloučit. „Žádný problém. Přeji vám hezký zbytek dne,“ řekl ženě.

Přepadená ale tak vstřícná nebyla, a jakmile se vzpamatovala, nahlásila vše policii. Pachatelem byl podle ní muž ve věku 25 až 30 let, měl černý svetr s kapucí a černo-bílé sportovní boty.

Kriminalisté mezitím zadrželi jednoho podezřelého, ale vzápětí jej propustili. Žena při konfrontaci vypověděla, že to není pachatel, a tak policisté v pátrání pokračují.

Ukradli milionovou sbírku pokémonů, majitel se zhroutil

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám