Hlavní obsah

První psí nevěstinec bude v Berlíně

Novinky, Lenka Hloušková, DPA

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Německý umělec požádal berlínské úřady o licenci, která by mu umožňovala zřídit nevěstinec pro sexuálně frustrované psy. Netradičný záměr zdůvodnil snahou pomoci němým tvářím v jejich "základních" potřebách.

Foto: Martin Seidl
Článek

"Psi jsou jako lidé. Sex k životu potřebují, a když ho nemají, jsou podráždění a mohou dokonce i onemocnět," zdůvodňuje své plány žadatel o licenci Karl-Friedrich Lenze (54). Jelikož prý štěkající němé tváře miluje, nasadil na místní poměry i rozumné ceny. Půl hodinka v psím nevěstinci vyjde majitele chlupatého miláčka na 45 Euro (asi 1350 Kč).

Návštěva nevěstince začne v psím baru

Zařízení v budoucnosti prý poskytne "frustrovaným" psíkům bohatou nabídku ochotných a přítulných stvoření obou pohlaví a také dostatek soukromí v privátních kotcích. Námluvy samotné zahájí stresovaná čtyřnohá stvoření v "baru", kde si mohou nejdříve v doprovodu majitele s jedinci svého srdce před odchodem do "pokojů" nejdříve něco dobrého zakousnout. O výbornou náladu, dráždivou atmosféru se bude starat rovněž nezbytný hudební a světelný doprovod.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám