Hlavní obsah

První dáma Mexika promítala akty

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MEXIKO CITY

Stejně tak jako mnohé další manželky prezidentů, věnuje se i první dáma Mexika charitativním záležitostem. Na jedné ze svých posledních akcí, kde měla choť mexické hlavy státu Vicenta Foxe Marta Sahagunová přednášku, však během prezentace omylem na obří obrazovku pouštěla fotografie nahých lidí.

Foto: Dana Ehlová

Divadelní spolek Temno z Týniště nad Orlicí a jeho Koule

Článek

Prezidentova manželka měla přednášku o citlivém tématu podpory dětí hospitalizovaných na onkologických centrech po celé zemi. Než se dovtípila, proč se při jejích slovech po sále rozlilo bezdeché ticho následované horlivým šumem, stačila promítnout na obří obrazovce snímky dvou nahých mužů a jedné odhalené vnadné ženy.

"Je nám velmi líto, že se podobný trapný incident přihodil, ale bylo to způsobeno technikou, nad níž jsme, bohužel, neměli během celé přednášky kontrolu. Paní Sahagunová sice trvala na použití vlastní techniky, ale nakonec se musela smířit s požadavky pořadatele, který jí ve všem tom spěchu podstrčil přístroj plný nechutných snímků. Přestože sama nemohla trapnému incidentu předejít, je jí to velmi líto," řekl novinářům mluvčí první dámy Mexika.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám