Hlavní obsah

Připadáte si tlustí? Najměte si ještě většího tlouštíka a uleví se vám

Japonsko je země roztodivných možností a nad řadou služeb zůstává Evropanovi rozum stát. Posledním příkladem je služba s názvem Debucari, která umožňuje pronajmout si na hodinu obézního člověka. Přínosů takové služby jmenuje firma hned několik.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Za podivným nápadem stojí muž, který vystupuje pod jménem Mr. Bliss. K lidem poněkud kypřejších vztahů má vztah již z dřívějška, v roce 2017 si založil modelingovou agenturu pro plussize modely a modelky a již předtím vyráběl nadměrné oblečení.

Agentura sdružuje zhruba 47 lidí, ale Mr. Bliss zjistil, jak je v Japonsku těžké sehnat člověka vážícího více než 100 kilogramů. V dubnu proto založil službu jménem Debucari.

Za 2000 jenů na hodinu (zhruba 380 korun) si kdokoliv může tlouštíka pronajmout, pokud jeho služby nebude chtít využít k vytváření erotického obsahu nebo k tvorbě reklamy. Samozřejmostí je zákaz jakéhokoliv veřejného či soukromého ponižování dotyčné osoby a obecně porušování japonského trestního zákoníku.

Debucari bere jen lidi nad 100 kilogramů

Příklady, jak služeb tlouštíka využít a které firma vyjmenovává, jsou veskrze japonské. Chybí vám někdo, kdo by si vyzkoušel oblečení, které hodláte koupit svému rozměrnému kamarádovi? Najměte si tlouštíka. Připadáte si tlustí a zlepšilo by vám náladu strávit čas s někým, kdo má větší váhu než vy? Najměte si tlouštíka.

Nemáte přítelkyni? Nevadí, japonští vědci vytvořili speciální robotickou ruku

Koktejl

Mimochodem, služba Debucari připomíná, že samotné slovo „tlouštík“ nepovažuje za jakkoliv urážející či ponižující. Lidé, kteří jsou najímání, by s tímto slovem neměli mít žádný problém a svou váhu vnímat optimisticky.

Do Debucari se mohou dát zapsat ženy i muži starší 18 let, podmínkou je pouze váha přesahující 100 kilogramů. Mr. Bliss rovněž připomíná, že celá odměna jde přímo lidem. Jeho služba si bere provizi jen od firem, které chtějí využít služeb Debucari pro komerční účely.

Reklama

Výběr článků

Načítám