Hlavní obsah

Princezna Diana stále přitahuje davy

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Pouhých dvacet minut trvalo, než se rozprodalo 22 500 lístků na  koncert, který k desátému výročí tragické smrti své matky Diany, princezny z Walesu, pořádají princové William a Harry. Akce, jejíž výtěžek půjde na konto princezniny oblíbené dobročinné nadace, se uskuteční 1. července příštího roku na stadionu v londýnském Wembley.

Článek

Byla tím vyprodána první dávka ze šedesáti tisíc vstupenek, které mají být na Koncert pro Dianu vydány. Vystoupí na něm sir Elton John, který už hrál na jejím pohřbu, i její oblíbená skupina Duran Duran. Jedná se rovněž se zpěvákem Bryanem Ferrym a rapperem Pharrellem Williamsem.

Lístky se prodávaly po 45 librách, ale prakticky okamžitě se objevily na internetové aukční síni eBay za 300 liber. Správci síně však po chvíli dražby zrušili a spekulace na svých stránkách zarazili.

Značnou pozornost přitahuje i zádušní mše za zesnulou princeznu, kterou princové chystají na konec srpna. Už je známo, že pozvali i Camillu, druhou manželku svého otce, kterou jejich matka z celého srdce nenáviděla a veřejně jí kladla za vinu rozpad svého manželství.

Princové se s druhou ženou svého otce postupně sbližovali a nyní podle hlasů z královského paláce už nechali někdejší nevraživost za sebou.

Reklama

Související témata:

Související články

Řidič Diany byl opilý, potvrdily to testy DNA

Francouzské policejní vyšetřování smrti britské princezny Diany potvrdilo, že její řidič Henri Paul byl v době nehody opilý. Vinu za nehodu už připsaly Paulovi...

Výběr článků

Načítám