Hlavní obsah

Princezna Diana byla v době své smrti těhotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Princezna Diana, která spolu se svým milencem Dodim Al Fayedem zemřela v Paříži při automobilové nehodě v roce 1997, prý byla těhotná. V neděli to napsal britský časopis Independent s odvoláním na francouzské policejní zdroje.

Článek

"Mohu říct, že Diana byla v době své smrti těhotná," potvrdil zdroj, který měl podle časopisu přístup k dokumentům týkající se aféry.

Stejný zdroj dále uvedl, že "existují snahy celou záležitost ututlat". Těhotenství 36leté princezny prý nebylo zveřejněno, protože by mohlo poškodit její rodinu.

Otec Dodiho přesvědčen o komplotu

Policejní zdroj zároveň vyvrátil nedávné spekulace o tom, že se Diana rozvedla o rok dříve a že nehoda byla pouhou zástěrkou její vraždy.

Tuto tezi však i nadále zastává egyptský miliardář Mohamed Al Fayed, otec Dodiho, který se u skotského soudu stále snaží o to, aby bylo otevřeno vyšetřování ohledně smrti ostře sledovaných milenců.

Al Fayed je totiž přesvědčen, že se jeho syn a princezna stali obětí komplotu. Miliardář se již v minulosti několikrát nechal slyšet, že Diana s Dodim skutečně čekala dítě.

Oficiální francouzské vyšetřování bylo definitivně uzavřeno v roce 2002. Jeho závěry jednoznačně potvrdily, že šlo o nehodu, při níž se podnapilý řidič mercedesu snažil ujet dotěrným fotografům.

Reklama

Související témata:

Související články

Lady Diana svou tragickou smrt tušila

Princezna Diana vyjádřila již deset měsíců před svou tragickou smrtí v jednom dopise obavy, že by se mohla stát obětí fingované dopravní nehody. Princi...

Milenci princezny Diany vyplouvají na povrch

Osobní komorník tragicky zesnulé princezny Diany čím dál víc zamotává hlavu čelním reprezentantům ostrovní říše. Jak postupně vychází najevo, Paul Burrell...

Výběr článků

Načítám