Hlavní obsah

Milenci princezny Diany vyplouvají na povrch

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Osobní komorník tragicky zesnulé princezny Diany čím dál víc zamotává hlavu čelním reprezentantům ostrovní říše. Jak postupně vychází najevo, Paul Burrell v knize The Royal Duty hovoří nejen o kořenech údajného spiknutí proti jeho velitelce, ale seznamuje veřejnost i s muži, kteří sehráli významnou roli v jejím milostném životě.

Foto: Valašské kumštování

Na Valašském Kumštování se představí i král evropského jazzu Peter Lipa

Článek

Burrell ve své kontroverzní knize uvádí, že se Diana intimně stýkala celkem se čtrnácti muži, a to během manželství s princem Charlesem i po jejich rozvodu.

Milenci známí i neznámí

Pět jmen je už notoricky známých. Srdeční chirurg Hasnat Khan ze vztahu vycouval jakmile zjistil, že ho lady Di chce dostat do manželského chomoutu. Po jeho bok se víceméně řadí proslulý obchodník s uměleckými předměty Oliver Hoare, ragbyová hvězda Will Carling, rytmistr James Hewitt, známější pod přezdívkou Krysa. Nejvážnějším uchazečem o její přízeň i ruku byl Dodi al Fayed, který zahynul při pařížské havárii společně s princeznou z Walesu.

Podle dosavadních náznaků Diana údajně chodila s nejmenovaným indickým magnátem. Na nepotvrzenou listinu princezniných milenců se dostal také James Gilbey, šéf závodní stáje Lotus, dále major David Waterhous, který provázel lady Di na zasněžených svazích jako lyžařský instruktor, muzikant Bryan Adams či multimiliardář Teddy Forstman.

Milenec Barry byl údajně zavražděn

Zvláštní pozornost je v knize věnována rovněž osobnímu strážci Barry Mannakeemu, který přišel o život za dosud nevysvětlených okolností. Sama Diana nepochybovala o tom, že se Mannake stal obětí vraždy. Domnívala se tak proto, že Barry byl údajně první, s nímž se zpronevěřila svému vysokému postavení.

Hvězdy filmového plátna v životě lady Di

Jména dalších mužů, kteří s ní měli navázat intimní pouto, kolísají mezi dohady a neohraničenou říší fantazie. Vyskytuje se totiž mezi nimi nejen advokát, který zastupoval Dianu při rozvodovém jednání, ale také spisovatel a značně sporný politik Jeffrey Archer, který v poslední době čelil kvůli neetickému chování nejednomu soudnímu sporu. Ve výčtu nechybějí ani hollywoodské hvězdy jako Kevin Costner, Tom Cruise či Tom Hanks.

Pobouření Dianini potomci

Nepříjemné pravdy, která by mohla vyplout na povrch, se zřejmě nejvíce obávají Dianini synové. Nelibě nesou, že je jméno jejich matky neustále špiněno a vláčeno tiskem.

Reklama

Související témata:

Související články

Lady Diana svou tragickou smrt tušila

Princezna Diana vyjádřila již deset měsíců před svou tragickou smrtí v jednom dopise obavy, že by se mohla stát obětí fingované dopravní nehody. Princi...

Bývalý Dianin komorník knihu nestáhne

Neobvykle silná rozepře mezi exkomorníkem zesnulé britské princezny Diany Paulem Burrellem a princi Williamem a Harrym se o víkendu vypukla poté, co bývalý...

Výběr článků

Načítám