Hlavní obsah

Princ William se ženit nechce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Princ William, který bude v sobotu svědčit na svatbě svému otci Charlesovi, se poprvé otevřeně vyjádřil o svém vztahu s Kate Middletonovou. Tmavovlasá studentka jeho rodinu již druhým rokem navštívila v alpském středisku Klosters. Princ William poskytl během dovolené ve švýcarském středisku Klosters výjimečně otevřený rozhovor o svém osobním životě a vztahu se spolužačkou Kate Middletonovou.

Článek

Na otázku, zda hodlá následovat svého otce na cestě k oltáři, odpověděl, že se slibem věrnosti nijak naspěch nemá. "Proboha, vždyť je mi teprve dvaadvacet let!" rozesmál se. "Jsem ještě příliš mladý na to, abych se ženil. Počkám, až mi bude aspoň dvacet osm nebo třicet let."

V současné době však spolu s Kate hledají společné bydlení. Zatím váhají mezi londýnskými čtvrtěmi Kensingtonem a Notting Hillem.

Williamův mladší bratr Harry bývá vítanějším soustem pro bulvární média. "Harry je báječný kluk," obhajuje ho přesto William. "Dostává od médií pěkně zabrat. Představa, jakou o něm lidé mají, je ale falešná. Je mladý a má rád legraci. Stačí, když se podíváte, jak je oblíbený, a pochopíte, jak ho lidé, kteří ho znají osobně, zbožňují."

William prozradil, že jeho sourozenec se především těžce vyrovnává s nepřetržitým zájmem novinářů o jeho vztah k jihoafrické blonďaté studentce Chelsy Davyové. "Je to prostě jen mladý kluk, který se bláznivě zamiloval," vysvětlil princ.

Dvaadvacetiletý William bude v sobotu ve Windsoru při svatebním obřadu svědčit svému otci, zatímco svědkem nevěsty Camilly Parker Bowlesové bude její starší syn, třicetiletý Tom Parker Bowles. Ani ten se sňatkem nijak nespěchal a teprve letos oznámil zasnoubení s o rok starší novinářkou Sarou Buysovou.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám