Hlavní obsah

Princ William se snoubenkou poskytli první společný rozhovor

– Londýn
Novinky, Dagmar Plecháčová

Britský princ a přímý následovník trůnu William a jeho nastávající Kate Middletonová, kteří v úterý dopoledne veřejně oznámili své zasnoubení, poskytli své první společné interview, během kterého promluvili o tom, kde se poznali, jak princ požádal Kate o ruku i o svých plánech do budoucna. Záznam rozhovoru byl zveřejněn teprve nyní.

Článek

Starší syn prince Charlese a tragicky zesnulé lady Diany, princezny z Walesu, vyslovil osudovou otázku na společné dovolené v Keni. Na Katiin prst navlékl výrazný prsten s velkým modrým safírem a diamanty, který byl zároveň zásnubním prstenem i jeho matky, která jej jako devatenáctiletá dostala od Charlese.

Dvojice, z nichž oběma je 28 let, má v plánu vzít se na jaře nebo v létě příštího roku, a to třicet let po pompézní svatbě Charlese a Diany, jejichž manželství nakonec skončilo tak nešťastně.

Princezna Diana, která byla během svého života nejfotografovanější ženou světa, se s Charlesem rozvedla v roce 1996 a o rok později zemřela při autonehodě v pařížském tunelu, kde ji pronásledovali právě paparazziové.

Kate si přála se s Dianou setkat

Kate Middletonová, která nepochází ze šlechtické rodiny, si nyní na velkou pozornost médií bude muset zvykat ještě více než dosud. V rozhovoru pro televizní stanici ITN například sdělila, že pro ni Diana byla inspirací a přála si setkat se s ní.

Přestože pár prý o společné budoucnosti již dříve mluvil, pro Kate Middletonovou byla žádost o ruku šok. „Myslela jsem si, že o tom možná někdy přemýšlel, ale nečekala jsem to. Když se to stalo, byl to pro mě totální šok,“ sdělila novopečená princova snoubenka.

Reklama

Výběr článků

Načítám