Hlavní obsah

Princ Harry se stal svým vlastním stínem, tvrdí autorka jeho životopisu

Novinky, tcs

Za posledních několik let princ Harry ztratil hodně ze svého rošťáckého charismatu. Myslí si to autorka jeho biografie Angela Levinová. Podle ní je to tím, že společně s Meghan se Harry zaměřuje převážně na negativní věci.

Foto: Profimedia.cz

Princ Harry s vévodkyní Meghan a jejich synem Archiem (ilustrační foto)

Článek

Autorka dvou knih, Vévoda ze Sussexu a Harry: Rozhovory s princem, se svěřila v pořadu britské televize ITV Royal Rota. „Stal se stínem svého bývalého já,“ uvedla Levinová.

„Harry se od doby, co jsem ho potkala, změnil výrazně. Byl charismatický a měl na sobě královský hvězdný prach,“ popsala spisovatelka. „Uměl to s lidmi, zejména s těmi, kteří byli fyzicky nebo psychicky postižení,“ dodala.

Podle Levinové je změna nejvíce patrná, když si člověk čte úryvky z nejnovější knihy o Harrym a Meghan s názvem Hledání svobody: Harry, Meghan a tvorba moderní rodiny od královských reportérů Carolyn Durandové a Omida Scobieho.

Harry a Meghan si vyměnili pozice, ztracený je teď vévoda

Koktejl

„Když si čtete, byť jen úryvky z této knihy, uvědomíte si, že spousta různých rozhořčení, které pár projevoval, je malicherná,“ řekla Levinová. Jenže se nasčítají. „Je to jako velký hrad z písku poskládaný z malých zrnek,“ vysvětlila spisovatelka.

Dřív chtěl být součástí týmu, míní spisovatelka

„Ignorují všechny báječné věci, které měli, výsady a šanci potkat skvělé lidi a dělat charitu, jakou chtějí. Zdá se mi, že se zaměřili pouze na negativitu,“ uvedla Levinová.

Časovaná bomba na pultech knihkupectví odhalí tajemství Harryho a Meghan

Koktejl

Za poslední dva roky je na Harrym vidět jasná změna v jeho chování a vystupování. Harry, jakého Levinová poznala, byl prý rád za to, že může být členem týmu. A v královské rodině byla královna Alžběta II. kapitánem. „Cítil, že ničeho nedosáhnete, pokud nejste součástí týmu,“ řekla Levinová.

Princ Harry a Meghan se distancovali od knihy o jejich životě

Koktejl

Harry s Meghan podle knihy, o které spisovatelka mluvila, přestali být spokojení se svou rolí v týmu a začala u nich převládat frustrace, že jsou upozaďováni ve prospěch jiných členů královské rodiny, například prince Charlese či prince Williama.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám