Hlavní obsah

Přidušený řidič popelářského auta se zřítil i s vozem do hromady odpadků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děsivá nehoda se stala koncem května v čínském městě Mao-ming. Řidič nákladního vozu, který převážel odpadky, při vykládce spadl s autem do hluboké propasti a zůstal v kabině zaklíněn. Navzdory pádu ze zhruba 14 metrů utrpěl řidič „pouze” zlomeniny dolních končetin.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Popelář při vyklápění nákladu spadl i s vozem do jámy s odpadkyVideo: KameraOne

 
Článek

Podle místních médií řidiče popelářského vozu postihly před vykládkou zdravotní komplikace, zřejmě spojené s nedostatkem kyslíku. V okolí skládky je totiž nutné používat dýchací přístroje. Nejmenovaný řidič se zřítil v kabině automobilu ze 14metrové výšky a dopadl do hromady páchnoucích odpadků, kterých je na místě asi 10 tisíc tun.

Řidič na Jičínsku usnul uprostřed křižovatky. Spal tam 20 minut

Krimi

Na místo vyrazilo několik hasičských jednotek a zdravotníci v ochranných oblecích. Při vyprošťování použili hasiči žebřík, po kterém se nakonec zraněného podařilo dostat do bezpečí. Muž byl předán zdravotníkům a následně byl transportován do nemocnice. Řidič utrpěl zlomeniny nohou, zranění ho na životě neohrožovala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám