Hlavní obsah

Při nejstrašidelnějším pracovním pohovoru si uchazeči mysleli, že zemřou

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U některých reklam je tak trochu jedno, zda jsou sehrané či autentické. Důležité je, že se lidi baví. S nápaditou reklamou přišel nyní výrobce elektroniky LG. Lidé přijdou na normální pracovní pohovor, ale pak se začnou dít věci, které by si nepředstavovali ani v těch nejhorších snech.

Skrytá kamera - překvapení při pohovoru

 
Článek

Pokud by měl takto vypadat typický pracovní pohovor v chilské pobočce LG Electronics, asi by se moc lidí nehlásilo. Výrobce se rozhodl vyzdvihnout realističnost obrazu jedné ze svých nejlepších televizí slabě řečeno nestandardně. Tento televizor s úhlopříčkou 84 palců (213 cm) je jen pro vaši informaci aktuálně v České republice k dostání za cenu nového automobilu – přijde na 400 000 korun.

Zaměstnanci firmy umístili televizi do zdi tak, aby při pohovoru působila jako okno. Čtyři nešťastníci – dva muži a dvě ženy – byli během pohovoru tajně filmováni. Pohovor se odehrával v tradičním duchu, až se zájemcům o práci začal dramaticky měnit výhled z okna. Obloha zrudla, objevil se meteor, který následně zasáhl město silou několika atomových bomb. V kombinaci s přesvědčivými zvukovými efekty si byli uchazeči o práci jisti, že nastala jejich poslední chvíle.

Nic netušící chudáci byli následně ještě několik vteřin ponecháni v úplné tmě. Teprve poté otevřel dveře usměvavý tým, který jim oznámil, že město stále ještě existuje a oni budou žít dál. Až na jednoho z uchazečů všichni tento drastický vtípek vzali poměrně dobře. Až podezřele dobře.

Krátce po zveřejnění se ozvalo mnoho hlasů, které tvrdily, že jsou některé reakce podivné a nepřiměřené situaci. Avšak zamyslete se, jak byste v takový moment asi reagovali vy...

Reklama

Výběr článků

Načítám