Hlavní obsah

Přehlídku Maxové podpoří topmodelky, představí se i Herzigová

– PRAHA

Tereza Maxová, která v pražském paláci Žofín uspořádá charitativní módní přehlídku své nadace, sezvala do české metropole modelky zvučných jmen. Mezi nimi se na molu představí například Veronika Vařeková či Petra Němcová. V doprovodu svých dětí se ale ukáží i herečka Aňa Geislerová, desetibojař Tomáš Dvořák nebo Miss Europe 1995 Monika Žídková. Čestným hostem bude monacký princ Albert.

Foto: Petr Pokorný

Junior Cup - Strhánka 2017.

Článek

"Výše zmíněné dámy, ale i návrháři a ostatní účinkující, vystoupí bez nároků na honorář. Dokonce si hradí sami i dopravu a ubytování. Ukecala jsem, koho jsem mohla," prozradila zakladatelka nadace Tereza Maxová.

Na přehlídce bude svou kolekci prezentovat módní dům Missoni, návrhářka Klára Nademlýnská a také topmodelka Eva Herzigová, která na Tereziných přehlídkách dosud vystupovala jako modelka. Nyní ale představí svou novou řadu plavek.

Peníze na pomoc dětem

"Eva se už modelingu věnovat nechce, ani na jiných akcích už nechodí," vysvětlila Maxová. "Představí tady svojí kolekci plavek. Bere to všechno hrozně vážně, vybírá modelky, na vše dohlíží v zákulisí," poznamenala Maxová. Přesto, že se jí plavky od její kamarádky líbí, na přehlídce se v nich odmítla ukázat. "Myslím, že jsou tady mladší a hezčí holky, které oko diváka potěší více než my z té starší generace," pousmála se.

Výtěžek z přehlídky, která se uskuteční ve čtvrtek večer, podle organizátorů bude činit přes tři milióny korun. Konečná částka se však ještě navýšší, neboť součástí bude také dražba, kde bude možné odkoupit některé koberce, šperky či hodinky. Finanční prostředky z akce budou věnovány na podporu nového programu 30 minut pro život, z něhož se budou pro děti z kojeneckých ústavů financovat terapeutické a sociální projekty, ozdravné pobyty nebo aktivity spojené s podporou náhradní péče.

Reklama

Související témata:

Související články

Maxová oslaví Vánoce v Čechách i se psem

Tradiční české Vánoce s cukrovím, kaprem a stromečkem se chystá letos prožít i topmodelka Tereza Maxová. Původně měla s manželem a synem uvítat příbuzné poprvé...

Výběr článků

Načítám