Hlavní obsah

Maxová oslaví Vánoce v Čechách i se psem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Tradiční české Vánoce s cukrovím, kaprem a stromečkem se chystá letos prožít i topmodelka Tereza Maxová. Původně měla s manželem a synem uvítat příbuzné poprvé u sebe v Monaku, ale je nakonec ráda, že se příprav, vaření a pečení pro dvě rodiny zbavila. Vše obstará v Čechách její maminka.

Foto: Jiří Cysař

Obří konvice z agentury Dobrý den

Článek

"Neměli jsme kam umístit našeho maďarského ohaře, takže kvůli psovi vlastně zůstáváme tady v Čechách a všichni přijedou sem," svěřila se 32letá modelka.

Atmosféra se neliší, jídlo je jiné

Vánoce v posledních letech díky svému mezinárodnímu manželství trávila střídavě v Čechách a Dánsku. Štědré večery v obou zemích se podle ní svou atmosférou podobají. Liší se ale sváteční menu.

"V Dánsku se jí kachna se zelím a karamelovými bramborami, jako dezert je mandlový pudink s třešňovým sosem. Už to mám zmáknuté, protože jsem tam trávila Vánoce dvakrát," řekla Maxová.

Tereza nikdy nepeče

I když loni dostala vánoční kuchařku, sama sváteční pokrmy zatím nechystá. Je spíš takové děvče k ruce. "Snažím se pomoci, ale spíše ve věcech dekoračních. Pomáhám mamče s výzdobou. Ale pečení - do toho bych se určitě nemíchala. U vaření zatím asistuji," přiznala se smíchem. I proto je prý ráda, že se letošnímu hoštění všech příbuzných v Monaku vyhnula.

Vánoční svátky připravují ona i její rodina hlavně kvůli jejímu malému synovi. "Ten už několik měsíců zpívá Rolničky, rolničky, vyhledává všude v okolí stromečky a nemůže se Vánoc dočkat jako každé malé dítě," popsala. Co její potomek dostane od Ježíška, ale neprozradila.

O dárky je postaráno

Pochlubila se jen, že dárky už obstarala. Kvůli pracovním aktivitám by je těsně před svátky nestihla nakoupit. Navíc je ráda, že se tak vyhnula přeplněným nákupním centrům a může si klidněji vychutnat předvánoční pohodu.

"Škoda, že předvánoční stres tu pohodu vždy neskýtá. Každý pak sedne ke štědrovečernímu stolu uhnaný. Dárky, to už je materiální pozlátko. Škoda, že dneska je to na něm hodně založeno," zalitovala Maxová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám