Hlavní obsah

Představitelka Hermiony z Harryho Pottera doletěla na univerzitu vrtulníkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Taky by se vám líbilo létat do školy vrtulníkem? Museli byste mít příjmy jako devatenáctiletá herečka Emma Watsonová, jež ztvárnila populární Hermionu ve filmech o čarodějném učňovi Harrym Potterovi. Vrtulník použila jako dopravní prostředek, kterým doletěla na univerzitu.

Foto: Profimedia.cz

Emma Watsonová alias Hermiona

Článek

Emma Watsonová začala studovat Brown University na newyorském Rhode Islandu, kam dorazila se stylem hodným hollywoodské primadony. Na ostrov se nechala dopravit vrtulníkem.

„Nemohli jsme uvěřit, že ta holka z Harryho Pottera dorazila vrtulníkem,“ přiznal svědek z univerzitního kampusu. „Ještě jsem s ní nemluvil, ale říká se tady, že je docela normální a v pohodě, neviděl jsem žádný její film, takže o ní ani moc nevím,“ dodal student.

Emma se ve škole objevila s partnerem Jayem Barrymorem a vypadala velmi uvolněně. V obyčejných džínových šortkách a bíločerném pruhovaném tričku si vychutnávala kafe ze stánku a povídala se známými na trávníku. Na univerzitě se chce věnovat především studiu anglické literatury.

Reklama

Související články

Hermiona se děsila polibku s Ronem

Herečka Emma Watsonová, představitelka Hermiony z filmové série Harry Potter, není u kolegů příliš oblíbená. Nedává si pozor na pusu, ani když mluví o své...

Výběr článků

Načítám