Hlavní obsah

Pouliční muzikant nesnesl kritiku od bezdomovce, rozbil mu kytaru o hlavu

Novinky, Dagmar Plecháčová
Madison

Americký muzikant hrající na kytaru v ulicích Madisonu ve Wisconsinu byl tak naštvaný na bezdomovce, který veřejně hanil jeho hudební umění, že se do něj neváhal pustit. Rozpřáhl se a kytarou muže praštil do hlavy. Agresivně se muž choval i během následného policejního zatýkání.

Foto: Profimedia.cz

Pouličního muzikanta rozohnila kritika jeho hraní na kytaru od bezdomovce natolik, že jej praštil nástrojem do hlavy. Ilustrační foto

Článek

Jednatřicetiletý hudebník Brandin Hochstrasser zvaný Bongo Jesus napadl čtyřiapadesátiletého bezdomovce přímo na ulici. Policejní mluvčí Joel DeSpain uvedl, že starší muž nebyl schopný nechat si svůj názor pro sebe. Stoupl si před Hochstrassera a veřejně urážel jeho muzikální dovednosti.

„Přivolaná policejní hlídka byla upozorněna, že muzikant napadl oběť a kytarou ji praštil přes hlavu,“ sdělil policejní mluvčí.

Tímto však všechny problémy s agresorem neskončily, muž ještě stačil strčit na zeď kolemjdoucího studenta a poté se prát s policisty, kteří ho zatýkali. Na Hochstrassera bylo nutné použít k chvilkovému omráčení i taser. Muž byl poté obviněn z kladení odporu při zatýkání a z výtržnictví.

Reklama

Výběr článků

Načítám