Hlavní obsah

Potápěč zůstal v šoku, na dně řeky na něj čekal hodně bizarní výjev

Novinky, zkr
Arizona

Šokující podívaná čekala na potápěče v řece Colorado v Arizoně. Na jejím dně narazil na dvě lidské kostry sedící v zahradních křesílkách. Okamžitě tedy zalarmoval příslušné úřady. Nakonec se ale ukázalo, že nejde o skutečné kostry, napsala agentura Reuters.

Foto: La Paz County Sheriff´s Office, Reuters

BEZ KOMENTÁŘE: Čajový dýchánek dvou koster na dně řeky vyděsil potápěče

Článek

Kancelář šerifa v okrsku La Paz v pondělí zveřejnila video, které na dně řeky v úseku nedaleko Cienega Springs natočil potápěč hasičského sboru v Buckskinu. Na něm jsou skutečně vidět dvě kostry, jedna z nich se slunečními brýlemi a bikinami, jak si dopřávají čajový dýchánek. Jenže se nejednalo o lidské ostatky, ale jen o napodobeniny.

Druhá z koster zase měla u sebe ceduli s nápisem: Bernie, žijící si sen v řece, 6. 8. 2014. Datum odkazuje na čas, kdy byla nevšední scéna do řeky nainstalována.

Podle místního zpravodajského serveru Parker Live se už k autorství přihlásili dva potápěči. Ti tam kostry jménem Bernie a Bernadette prý skutečně umístili loni v srpnu – pro své pobavení.

Poručík okrsku La Paz Curt Bagby se nechal slyšet, že jeho úřad nehodlá vznést v tomto případě žádné obvinění. A spíš doufá, že se z místa stane oblíbená atrakce, která do oblasti přiláká turisty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám