Hlavní obsah

Popeláři Britovi rozdrtili zavazadla, škoda 70 000 Kč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SPALDING

Angličan, který se vrátil z dovolené zažil pořádný šok. Muž si nechal svou bagáž na chodníku, šel pozdravit rodinu a chvíli se bavil se sousedem. Když přišel zpět na chodník, začal si pomalu uvědomovat, co se stalo. Popeláři totiž vzali veškerá jeho zavazadla a vhodili je do vozu, který je nejdříve automaticky rozdrtil na padrť.

Článek

Jeho oblečení, mobilní telefon, gps, digitální fotoaparát a dárky pro rodinu a přátele byly zničeny. Dokonce i jeho taštička z duty-free obchodu byla zničena. Zničen byl prý majetek v hodnotě 70 tisíc korun.

"Nemohl jsem věřit svým očím. Nechal jsem tam svá zavazadla pouze na moment. Mluvil jsem se svým kamarádem, pak jsem přišel na chodník a nic tam nebylo. Vše už bylo v tu chvíli rozdrcené na kousky. Myslel jsem, že je to nějaká televizní show," řekl rozzlobený Phil Newbon.

Od radnice se zřejmě peněz nedočká

Zástupci radnice mu oznámili, že lidé často nechávají stará zavazadla na chodníku, aby je popeláři odvezli. S tím Newbon souhlasí, ale zároveň oponuje: "Pochybuji, že takové kufry k odvozu normálně mívají 25 kilogramů, cedulky z letu stále na sobě a vedle nich příruční zavazadlo a taštičku z duty-free obchodu."

Muž se teď snaží získat kompenzaci od města, ale zástupci města mu prý řekli, že nedostane ani halíř. Dle deníku The Sun ale řekl mluvčí městské rady, že se celá událost ještě prošetřuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám