Hlavní obsah

Pomstychtivá žena v Brazílii najela autem do stolu, u nějž popíjel její přítel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Razantně vzala spravedlnost do svých rukou osmnáctiletá žena v brazilském městečku Ouvidor poté, co měla hádku s přítelem. Vzala auto a najela do zahrádky jednoho baru přímo do stolu, kde partner seděl s dalším mužem.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Incident, který se podle serveru G1 odehrál kolem desáté hodiny večerní, zachytila bezpečnostní kamera. Vozidlo bílé barvy na ulici nejprve přejelo do protisměru, zamířilo na chodník a vrazilo do stolu, kde popíjeli oba muži.

Viditelně rozčílená řidička vystoupila, vztekle bouchla dveřmi, načež uchopila láhev ze stolu a s přílivem nadávek ji mrštila na partnera. Ten ovšem na záznamu není příliš vidět. Ostatní hosté podniku kolizi s překvapením sledovali.

Podle policie přítel řidičky ani nikdo další neutrpěl žádná vážnější zranění. Náraz auta prý jen poškodil stůl a několik židlí.

Vyšetřovatelům žena řekla, že se s přítelem pohádala kvůli zprávám. Partner jí prý vyhrožoval, že ji zbije. „Ze strachu“ se proto rozhodla, že přítele srazí autem.

Policisté ale zjistili, že řidička byla nejen rozrušená, ale také pod vlivem alkoholu. Vyslechla si obvinění z řízení v opilosti a také z ublížení na zdraví.

Vyšetřovatelka Priscila Souzaová nevyloučila, že by pachatelka deliktu mohla být obviněna i z pokusu o vraždu. Řidička byla po výslechu propuštěna na svobodu, musela ale zaplatit kauci ve výší 800 realů (3760 Kč).

Večeře za všechny prachy. Žena zbila exmanžela, když jedl s novou partnerkou

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám