Hlavní obsah

Pomocí speciálního spodního prádla vzrušíte svého partnera na dálku

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australská pobočka známého výrobce prezervativů představila netradiční spodní prádlo s názvem Fundawear. Má v sobě zabudované miniaturní vibrátory, které jsou ovládány dálkově pomocí smartphonu se speciální aplikací. Partneři se tak mohou „dotýkat“ i na vzdálenost několika tisíc kilometrů.

Spodní prádlo, které umožňuje kontakt na dálkuVideo: Durex

 
Článek

Zdánlivě normálně vypadající prádlo v sobě skrývá malé vibrátory podobné těm, které jsou ve vibračních mobilních telefonech. V každém košíčku podprsenky se jich skrývá pět, v kalhotkách a boxerkách jich je šest.

Na videu mladý pár ukazuje, jak celé zařízení funguje. Přejížděním přes tlačítka v mobilní aplikaci se okamžitě spouští příslušné vibrační motorky, přičemž u podprsenky lze ovládat každý košíček zvlášť.

Fundawear je stále ve fázi vývoje, a tak není jasné, kdy bude prádlo uvedeno na trh. Zájemci se však mohou pokusit získat předprodukční verzi na Facebookových stránkách projektu a podílet se tak na testování.

Společnost Durex tvrdí, že tento systém je unikátní a první na světě, ale server britského deníku The Guardian uvedl, že v posledních letech již bylo na trh uvedeno několik vibrátorů, které bylo možno ovládat pomocí mobilní aplikace. Fundawear se ale jeví jako výrazně propracovanější. Vztahy na dálku tak možná čeká menší revoluce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám